Нардеп Михайло Ананченко передав новий мотоцикл фельдшеру, який потрапив під обстріл на прикордонній Краснопільщині

28.08.2023

Народний депутат Михайло Ананченко підтримав самовідданого і сміливого медика Артема Міщенка, який працює у селі Тур’я Краснопільської громади. Героїчному фельдшеру, який попри постійні обстріли прикордоння щодня вирушає на допомогу людям, парламентар передав новенький мотоцикл і засоби захисту. Як розповів народний обранець, попередній транспорт Артема був повністю знищений під час ворожої атаки, а сам молодий чоловік отримав поранення. Вражає мужність  фельдшера, адже щойно оговтався, він  повернувся до праці і продовжує допомагати жителям сусідніх населених пунктів. Тож тепер отриманий мотоцикл стане у нагоді, щоб швидше діставатися до хворих і лікувати їх.

«Він присвятив своє життя служінню людям!

Артем Міщенко – медик не лише за професією, а й за покликом душі. Одразу після закінчення медучилища прийшов працювати фельдшером до ФАПу в с.Тур’я на Краснопільщині. І до сьогодні він щодня, в будь-яку погоду, за будь-яких обставин, під обстрілами і “під носом” у ворога їздить з Угроїдів до Тур’ї, аби надати допомогу місцевим мешканцям.

Того дня Артем, як завжди, був на роботі. За викликом приїхав до пацієнта, та в центрі села потрапив під обстріл. Отримав поранення в шию, декілька осколків довелось діставати зі спини – він дивом залишився живим. Та мотоцикл фельдшера було знищено повністю.

Щойно ставши на ноги, повернувся до роботи, хоч і їздити до сусіднього села було нічим.

Дізнавшись історію героїчного земляка, разом з командою “Слуги Народу” власним коштом передали новий мотоцикл та засоби захисту Артему. Бо, як то кажуть, герої серед нас, і вони не носять плащі. Зазвичай справжні герої – або в пікселі, або в білому халаті і на мотоциклі, як наш Артем!

Пишаємося Артемом, пишаємося нашими людьми! На них і тримається Україна!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат систематично підтримує медичні заклади Сумщини, зокрема – залучає благодійні фонди для підтримки лікарень області. Завдяки налагодженню зв’язків Михайла Ананченка із фондом «Разом для України» обласна лікарня та Конотопська ЦРЛ отримали партію медичних матеріалів.  Передав народний обранець допомогу і для лікарні Святого Пантелеймона, яка невдовзі має отримати статус кластерного медичного закладу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: