У Шостці попрощаються із захисником України Вадимом Коломійцем

29.08.2023

Завтра, 30 серпня, у Шосткинській громаді проведуть в останню путь захисника України Вадима Коломійця.

Як повідомляє міська рада, панахида розпочнеться о 10.00 у церкві Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ (вул. Соборна 1-А, Садовий мікрорайон). Початок траурної церемонії – об 11.00 біля кінотеатру «Родина» (Садовий бульвар, 13).

Вадим Коломієць народився 25 вересня 1989 року в селі Любарці Бориспільського району Київської області. Згодом родина переїхала до Шостки.

Середню освіту Вадим отримав в Шосткинській загальноосвітній школі № 9. В 2005 р. вступив до Глухівського коледжу Сумського національного аграрного університету на спеціальність «Електрифікація та автоматизація сільського господарства», який закінчив з відзнакою.

Шкільні та студентські друзі назавжди запам’ятають Вадима як веселого та доброзичливого, але в той же час серйозного та відповідального хлопця. Він завжди активно брав участь у громадському та спортивному житті школи та коледжу, був надійним та тактовним другом. Завжди був душею будь-якої компанії.

Своє покликання він знайшов у будівельній сфері.

Вадим обожнював свою сім’ю, був надійної підтримкою та опорою для родини. У загиблого героя залишились батько, мати, сестра та племінниця.

Він був справжнім патріотом України та мріяв про сильну та незалежну країну, будував плани на майбутнє.

Із січня 2023 р. Вадим добровільно пішов до лав ЗСУ захищати своїх рідних, близьких, свою землю, свою державу.

За час проходження військової служби зарекомендував себе виключно позитивно, був відповідальним та небайдужим.

Вадим Коломієць героїчно загинув 23 серпня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Старомайорське Волноваського району Донецької області.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: