У Конотопському районі поліцейські викрили наркозлочинця

29.08.2023

Вчора до Конотопського районного відділу поліції надійшло повідомлення від жінки, про те, що її співмешканець вчиняє домашнє насильство. Жінка була дуже схвильована і прохала про допомогу.

Правоохоронці негайно відреагували та прибули на місце події. В ході бесіди поліцейські виявили, що 52-річний правопорушник у господарському приміщенні зберігає наркотичні речовини. З огляду на це патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Зі слів зловмисника вдалось встановити, що він знайшов рослини коноплі на пустирі в селі Черепівка Буринської територіальної громади, зібрав їх та зберігав за місцем мешкання для власного вживання. Крім того, співробітники поліції вствновили, що чоловік неодноразово був засуджений за наркозлочини.

Правоохоронці вилучили у порушника близько півкілограма рослин, зовні схожих на коноплі, та саморобний пристрій для куріння. Все вилучене направлено на експертне дослідження.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту у великих розмірах). Наразі досудове слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: