“Завтра у бій”: У Сумах поховали військовослужбовця Сергія Матвієнка

29.08.2023

29 серпня у Сумах провели в останню путь військовослужбовця Сергія Матвієнка. Він став на захист країни з першого дня широкомасштабного вторгнення, спочатку служив у теробороні, потім воював на передовій. Загинув 19 серпня у Запорізькій області, під час визволення села Роботине, Запоріжжя.

Із солдатом Сергієм Матвієнком прощалися у сумському Свято-Георгіївському храмі. Віддати останню шану воїну зібралися його рідні, друзі, знайомі.

“Мій онук і його син друзями були, з дитинства. Дуже хороший, чуйний, всім допомагав, кому треба, він повз не пройде, щоб не привітатися”, — розповіла знайома Сергія Матвієнка Валентина Олександрівна.

Стрілець-снайпер Сергій Матвієнко загинув 19 серпня 2023 року. Як повідомив представник Сумського центру комплектування Андрій Наумов, це сталося внаслідок артилерійського обстрілу біля населеного пункту Роботине Запорізької області.

“Сказав: “Завтра в бій”. Я написав, що чекаю. Ну і все”, — згадав товариш Сергія Матвієнка Олександр.

Сергій був майстром спорту зі стрільби, в юності неодноразово виборював призові місця у чемпіонатах Радянського Союзу й України.

“Сергій прийшов до мене в 6 класі і так зачепився, подобалося йому дуже це спортивне заняття. В команді в нас була тепла, дружня атмосфера, один одному допомагали, досі вони всі разом, юнацька дружба переросла у пожиттєву”, — сказала тренерка Сергія Матвієнка Галина Медведєва.

Сергію Матвієнку було 54 роки. Поховали захисника на Алеї слави Баранівського кладовища у Сумах.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: