У Сумах спіймали трьох водіїв у стані наркотичного сп’яніння

29.08.2023

На площі Покровській патрульні зупинили водія транспортного засобу BMW, який порушив правила дорожнього руху. У 38-річного керманича інспектори виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд у закладі охорони здоров’я, де він здав зразки біологічного середовища.

На проспекті Перемоги охоронці порядку зупинили керманича автомобіля Volkswagen Jetta. У 38-річного чоловіка інспектори теж виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Він теж пройшов огляд у медичному закладі.

На вулиці Герасима Кондратьєва зупинили водія транспортного засобу Geely, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. 29-річний керманич був з ознаками наркотичного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд у медичному закладі, де він здав зразки біологічного середовища.

Поліцейські отримали висновки лікарів, які підтверджували перебування водіїв у стані наркотичного сп’яніння. Громадян інспектори розшукали та склали на них протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Матеріали скеровано до суду.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: