Що носити в непогоду: п’ять кращих пар жіночого осіннього взуття

29.08.2023

Дощі, тумани та холодний вітер — не привід виглядати абияк. Хай восени на перший план виходить комфорт, це зовсім не означає, що треба забути про модні аутфіти. У статті ми розкажемо про якісне жіноче осіннє взуття на кожен день: які матеріали краще переносять непогоду, які трендові моделі не тільки красиві, але й теплі та зручні, а також надійно захищають ніжки від вологості.

З якого матеріалу має бути виготовлене осіннє взуття для жінок

Залишимо поза увагою гумові чоботи — модель годиться для нетривалих прогулянок: побавитись на подвір’ї з малечею, сходити в магазин, дістатися офісу, якщо на вулиці калюжі. Замшу теж не розглядаємо. Якими б красивими не були замшеві туфлі, балетки, кросівки або кеди, восени носити їх можна лише у сонячні дні або у приміщенні — матеріал псується через намокання.

Якісне осіннє взуття для жінок, що не боїться примх погоди, — це натуральна шкіра. Бренди нерідко обробляють її спеціальним водовідштовхувальним воском, щоб підвищити стійкість до води, бруду, уникнути соляних розводів. Якщо в описі товару зазначено, що пара має такі властивості, цього достатньо. Коли інформація про захист від вологи відсутня, потрібен спеціальний крем.

Український бренд Vitto Rossi пропонує клієнтам не тільки дизайнерське взуття, відшите на власних фабриках за кордоном, але й засоби догляду. Додаючи у кошик туфлі чи черевики, не забудьте про крем із позначкою Water Stop.

ТОП-5 пар жіночого взуття на осінь

Цього сезону варто звернути увагу на такі моделі.

Лофери

Кращий варіант — масивна модель на товстій підошві з каблуком-цеглинкою у 5–6 см. У такому осінньому жіночому взутті не страшно випадково вступити в калюжу — ноги не намокнуть. Лофери легко комбінувати з найрізноманітнішими аутфітами: від класичних до кежуал.

Сліпони

Хороший варіант для не надто холодної погоди. Мінімалістичний дизайн дозволяє вписати осінні моделі у найрізноманітніші образи. Головне — жіночі сліпони мають бути виготовлені з натуральної шкіри та мати підошву висотою близько 5 см.

Шкіряні кросівки

Особливим попитом у цьому сезоні користуються моделі на рельєфній танкетці від 5 см. Жіноче взуття пасує до образів у спортивному або кежуальному стилі. Популярні кольори:

чорний;

коричневий;

бежевий.

Черевики на шнурівці

Оптимальний варіант для тих, хто цінує прості рішення. Черевики висотою до щиколотки однаково гарно виглядають як із сукнями та пальтами, так і з джинсами й куртками. Залежно від моделі, жіночі черевики на шнурівці підходять для офісу чи неформальних заходів.

Ботильйони на каблуку

Дотримуєтесь офісного дрес-кода? Хочете завжди виглядати елегантно? Осінні ботильйони — хороша альтернатива класичним туфлям-човникам. Вибирайте моделі з байковою підкладкою, аби не замерзнути. Для тих, хто одягається у класичному стилі, це мастхев.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: