Олексій Романько передав бійцям із Шосткинщини сучасний тепловізор та генератори

30.08.2023

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олексій Романько продовжує підтримувати захисників України, забезпечуючи підрозділи військових необхідними речами і технікою. Днями народний обранець відвідав шосткинських бійців, які відважно захищають північні кордони Сумщини. Для воїнів він передав новітній тепловізор, щоб відстежувати ворога за будь-якої пори доби та будь-яких погодніх умов, а також генератори, аби військові завжди мали можливість тримати зарядженим своє обладнання. Також депутат, дізнавшись про нагальні потреби бійців, домовився про доставку матеріалів для облаштування бліндажів.

« Відвідав шосткинських бійців, які обороняють північні кордони Сумщини.

Тут зовсім близько ворог: часто йдуть російські диверсійно-розвідувальні групи, постійно кружляють ворожі ударні та розвідувальні безпілотники, постійні обстріли.

Та наші захисники мужньо тримають оборону, дають гідну відповідь агресору!

Передав хлопцям найсучасніший вискотехнологічний тепловізор «Pulsar», який допоможе бачити ворога не тільки вночі, а й за складних метеоумов!

Скоро зима. Щоб у бліндажах було тепло, а також була змога у будь-який час підзарядити тепловізори, рації, телефони, відвіз два безшумні генератори.

У хлопців є потреба в матеріалах для облаштування бліндажів. Потрібні дерев’яні дошки. Обговорили нюанси, домовився про доставку вже завтра.

Принагідно потиснув руки і подякував оборонцям за захист!

Разом до перемоги!» – відзвітував Олексій Романько на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше депутат допоміг посилити протиповітряну оборону Сумщини світловим обладнанням для боротьби з дронами. Зокрема, Олексій Романько вручив одному з військових підрозділів області потужні прожектори та ліхтарі, щоб зреагувати на появу безпілотників та вчасно відбити атаку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: