Нардеп Михайло Ананченко провів робочу зустріч із міністром охорони здоровʼя України

30.08.2023

Народний депутат Михайло Ананченко продовжує опікуватися розвитком медичних закладів Сумщини у рамках реформи, що впроваджується в Україні. Найближчі перспективи сумських лікарень, із яких формуватиметься госпітальний округ Сумської області,  парламентар обговорив із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком. Зокрема, як повідомив Михайло Ананченко, під час зустрічі йшлося про створення нового потужного кластерного закладу, де надаватиметься широкий спектр медичних послуг. На переконання народного обранця, увага очільника Міністерства охорони здоров’я до Сумської області матиме позитивне значення для подальшого формування спроможної мережі лікарень.

«За ініціативи Антона Швачка, разом з керівництвом Сумської обласної ради  та Сумської обласної військової адміністрації зустрілися з Міністром охорони здоровʼя України Віктором Ляшком.

Обговорили стан системи охорони здоровʼя на Сумщині, потреби та виклики, які виникли після повномасштабного вторгнення росії, часткової окупації регіону та появи прифронтових територій.

Маємо конкретні результати зустрічі! Скоро на Сумщині зʼявиться новий потужний кластерний медичний заклад.

Дякуємо пану Міністру за діалог і увагу до проблем нашої області!

Далі буде!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше народний депутат ініціював створення сучасного кластерного закладу для реабілітації військових і цивільних. Цю ідею він представив у ході липневого візиту в Суми представника Міністерства охорони здоров’я України Василя Стрілки.  Як наголошує Михайло Ананченко, наразі  не менш важливим, ніж забезпечення армії всім необхідним, є створення комфортних умов для лікування та реабілітації поранених захисників.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: