Хто із міськради дозволив масово випилювати по вулиці Харківській клени?

31.08.2023

На електронну пошту редакції “Сумських дебат” надійшов лист від небайдужих сумчан, які побачили як на вулиці Харківський неподалік ТЦ “Мануфактура” випилюють нормальні (не старі) дерева кленів:

“Доброго дня! Зараз по вул Харківська біля Суші Кайфуй пилять молоді клени! На питання навіщо? Відповіли, що вони мають відповідні папери, але ці дерева молоді і зовсім не аварійні! Мабуть реклами Салтівських ковбас в пріоритеті, ніж зелене місто”.

Дійсно, така поведінка невідомих лісорубів викликає подив. Навіть, якщо припустити, що вони отримали відповідні документи для здійснення цього варварства, тоді виникає питання: А хто ж у Сумській міській раді погодився видати таке? Кому не до вподоби зелені клени у місті, які росли на газоні і ніяк не заважали ні перехожим, ні автомобілістам? Невже хтось із команди мера за невелику плату погодився, щоб замість дерев там поставили черговий рекламний банер чи якийсь кіоск?

P.S. Уже завтра настане осінь, але спиляні клени більше ніколи не порадують перехожих своїм золотим забарвленням((( Знищити красу просто, а от створити…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: