“Такої людини доброї я ще не бачила”. У Сумах попрощалися із захисником Ігорем Сідякіним

31.08.2023

У Сумах попрощалися з 31-річним захисником Ігорем Сідякіним. Старший стрілець стрілецького відділення загинув 24 серпня в бою на Донеччині.

31 серпня у сумському храмі Георгія Переможця прощалися із захисником Ігорем Сідякіним. Ігоря мобілізували рік тому, розповіли його рідні. Нещодавно він приїздив у відпустку.

“Він був тут, а хлопці подзвонили, сказали: “Ми твій рюкзак ладнаємо, в Соледар відправляють, під Донецьком”. Він як раз 24-го, в День Незалежності, вийшов на позицію. Там гранатомети і танки обстріляли їх. Приїжджав і зустрічалися, він нас трояндами зустрічав. А тепер ми йому принесли. То сонечко ясне було для нас. Я бабушка, і дєдушка – він так нас поважав”, — розповіла родичка Ігоря Сідякіна Ольга Ляшенко.

“Він у нас все дитинство пробув, у мене в сім’ї, з моїми дітьми. У нас семеро діток, і він дружив з ними. Такий хлопець золотий, і допомагав. Такої людини доброї я ще не бачила”, — згадує про загиблого його тітка Ірина Лисенко.

“Добра, ласкова дитина, я нічого не можу про нього поганого сказати. Він дуже веселий був, доброзичливий”, — говорить про загиблого його хрещений Олег.

Побратим Ігоря Сідякіна Олег Лисий згадує: “Осколкове поранення, в голову, “на нулю” Під Старомайорськом. Завжди посміхався. До останнього дня говорив свою коронну фразу, навіть на позиціях: “Ти за мною скучив?” Обіймався завжди. Життєрадісна людина”. Поховали Ігоря Сідякіна на Алеї слави Баранівського кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: