Юний охтирчанин відзначився на шаховому турнірі «Зорі Карпат»

31.08.2023

У селі Микуличин Івано-Франківської області відбувся 14-ий шаховий турнір «Зорі Карпат». У змаганнях взяли участь 14 областей нашої країни та сусіди з Польщі.

Турніри проходили за віковими категоріями для дорослих, дітей 2007 року та молодших учасників з обрахунком національного та міжнародного рейтингів.

12 річний охтирчанин Вадим Діброва вихованець гуртка «Шахи» Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді (керівник Вадим Беленецький) взяв участь у 2-х шахових турнірах. Серед 40 учасників 2010 року та молодшого віку у турнірі з швидких шахів Вадим зайняв ІІ місце, а серед усіх учасників – 9 місце.

У турнірі з класичних шахів взяли участь 38 шахістів серед них 5 кандидатів у майстри спорту та 18 першорозрядників. Серед однолітків Вадим Діброва зайняв ІІ місце при цьому випередив кандидатів у майстри спорту та набрав однакову кількість очок ще з двома кандидатами у майстри спорту. Серед усіх учасників турніру з класичних шахів Вадим посів ІІІ місце за набраними очками, при цьому виконавши норматив 1доросдого розряду.

За результатами змагань Вадим Діброва нагороджений медаллю, грамотою та грошовим призом.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: