Нардеп Михайло Ананченко: “Інна Сорока вже не депутат “Слуги Народу””

01.09.2023

Наприкінці липня народний депутат Михайло Ананченко ініціював складання повноважень депутатки з Путивля Інни Сороки через відпочинок за кордоном під час війни. Парламентар зайняв принципову позицію у цьому резонансному питанні, враховуючи, що ця жінка є представницею фракції «Слуга народу».  Вона вирушила на заморський курорт та ще й публічно  образила людину, котра дорікнула їй недоречним нині вояжом. Михайло Ананченко домігся, аби депутатка відповіла за свій вчинок – стало відомо, що сьогодні  під час сесії Путивльської міськради Інна Сорока озвучила заяву про складання повноважень.

«Інна Сорока вже не депутат “Слуги Народу”.

Ще місяць тому, після скандалу в соцмережах, ми запустили процедуру її відкликання, отримали погодження на рівні центральних органів партії.

Маємо на руках і заяву від пані Сороки про складання повноважень. Сьогодні вона озвучила її на сесії Путивльської міськради.

Тож, від сьогодні, вона офіційно вже не є депутатом!» – повідомив народний депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, днями Михайло Ананченко провів робочу зустріч із міністром охорони здоровʼя України. Народний депутат обговорив із Віктором Ляшком найближчі перспективи сумських лікарень, із яких формуватиметься госпітальний округ Сумської області. Зокрема, як поінформував Михайло Ананченко, під час зустрічі йшлося про створення нового потужного кластерного закладу, де надаватиметься широкий спектр медичних послуг.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: