Назавжди 27. У Сумах попрощалися із захисником Ярославом Рожновим

01.09.2023

У Сумах 1 вересня провели в останню путь захисника Ярослава Рожнова. Він загинув 19 серпня в бою в районі села Роботине Запорізької області.

Прощальна служба відбулася у сумському храмі апостола Андрія Первозванного. За інформацією Сумського центру комплектування, молодший сержант Ярослав Русланович Рожнов загинув 19 серпня, в бою в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. Йому було 27 років. Товариші Ярослава розповідають, що він був дуже доброзичливим, легко знаходив спільну мову з людьми.

“Завжди приходив на допомогу, дуже класна людина. Дуже любив їздити на машині, кататися кудись, їздили ми з ним по різних містах”, – розповів товариш Ярослава Рожнова Влад.

Товариші розказали, що Ярослава мобілізували наприкінці 2022 року, з тієї пори вони не бачилися, бо відпустки в нього не було.

“Він спочатку був на навчанні, а потім одразу їх перекинули спочатку в Дніпро, а потім вже на Запоріжжя. Вони постійно навчалися, готувалися. Він мені говорив, що після штурму, як все буде більш-менш, тоді відпустять, але так і не вийшло”, – розповіла товаришка Ярослава Рожнова Марія.

Поховали Ярослава Рожнова на Алеї слави Баранівського кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: