Два сумські освітні заклади стали лідерами розвитку STEM-освіти в Україні

01.09.2023

Відповідно до наказу Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 07.02.2023 № 21/03-10 «Про організацію та проведення Всеукраїнського фестивалю «STEM–весна – 2023» за системний підхід у розвитку STEM–освіти, вагомі досягнення в інноваційній педагогічній, науковій діяльності та активну участь у проведенні Всеукраїнського фестивалю «STEM–весна – 2023» КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та КЗСОР «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей» нагороджено відзнакою «Лідер розвитку STEM–освіти в Україні».

Такою нагородою відзначено 11 закладів освіти України, серед яких два заклади із Сумської області. Серед інститутів відзнаку також отримали КНЗ Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради та КЗВО Дніпровська академія неперервної освіти Дніпропетровської обласної ради.

Вручення нагороди КЗСОР «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей» відбулося 29.08.2023 року на засіданні педагогічної ради закладу та КЗ СОІППО – на засіданні вченої ради 31.08.2023 року.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: