Відновлення зсередини: все про SMAS-ліфтинг

01.09.2023

Вікові зміни часто спонукають нас на думки про підтяжку обличчя. Як наважитись? Що обрати? Хочеться зберегти молодість та пружність тканин, але до шрамів та рубців ще не готова. Справжнім революційним відкриттям на ринку косметологічних апаратних послуг став SMAS-ліфтинг — процедура, що має ефект хірургічної підтяжки без оперативного втручання. М‘язово-апоневротичний шар (SMAS) є каркасом обличчя, який підтримує чіткі контури, симетричні лінії, пружність та еластичність тканин. З віком той же СМАС-шар є площиною для появи зморшок, другого підборіддя, провисання та дряблості шкіри, втрати чіткого овалу. Скільки тривають природні процеси омолодження в організмі, стільки й м‘язово-апоневротичний шар має свою повну функціональність. А що далі? На допомогу приходить однойменна процедура, що не лишить Вас сам на сам з проблемою. Більш детально про інноваційну ліфтинг-технологію можна дізнатися за посиланням:https://goldlaser.com.ua/nashi-uslugi/lazernyie-protseduryi/smas-lifting/.

У чому секрет ефекту “підтяжки без операції”?

Апаратна процедура SMAS-ліфтингу ефективна завдяки дії ультразвукової енергії, що проникає до ослаблених волокон колагену та еластину, активує їх синтез та оновлення на максимальній глибині впливу до 5 мм. Цей фактор є одночасно і перевагою, і секретом глибинного ліфтингу, що надалі має накопичувальний ефект та результат, що зберігається від одного до двох років. Ультразвукові промені не подразнюють шкіру, працюють цілеспрямовано та локально. Спеціаліст за допомогою комп‘ютерного обладнання перед процедурою визначає анатомічні особливості Вашої шкіри, товщину жирового шару, м‘язів та епідермісу. З отриманих даних розраховується необхідна глибина проникнення променів та наноситься розмітка, за якою фахівець послідовно стимулює ділянки обличчя та тіла до регенерації на клітинному рівні. Процедура максимально фізіологічна та природна, бо спрямована на покращення власних функцій організму працюючи з власними ресурсами.

Покази до SMAS-ліфтингу

Безопераційна підтяжка обличчя актуальна для пацієнтів, що мають наступні проблеми зі станом шкіри:

втрата пружності, еластичності;

птоз м‘яких тканин;

відсутність чітких контурів овалу обличчя;

опущення повік, брів;

формування та провисання другого підборіддя;

поява зморшок, заломів та складок.

Не завжди потрібно чекати, коли наслідки вікових змін стануть помітними на Вашому обличчі. SMAS-ліфтинг дієво працює зі шкірою на межі молодого та зрілого віку, не зупиняючи природні процеси синтезу колагену та еластину.

Реабілітаційний період та обмеження

SMAS-ліфтинг — це атравматична процедура, що не пошкоджує поверхневі шари шкіри та не лишає після себе шрамів і рубців, тому реабілітаційний період після безопераційної підтяжки мінімальний. Упродовж перших 3–5 днів варто відмовитись від умивань гарячою або дуже холодною водою, не застосовувати пілінги з мікрочастинами в домашніх умовах. Фізичні навантаження, відвідування саун, басейну слід мінімізувати на 2–3 тижні.

Подбайте про відновлення шкіри зсередини, щоб яскраво сяяти ззовні!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: