У Тростянці хочуть реконструювати залізничний вокзал за 120 млн грн

03.09.2023

У системі публічних закупівель Prozorro оголошено відкриті торги на реконструкцію залізничного вокзалу та привокзальної площі в м. Тростянець.

У квітні Уряд ухвалив Постанову № 382 Про реалізацію експериментального проєкту щодо відновлення населених пунктів у п’яти областях, які постраждали внаслідок збройної агресії рф. Серед них – Тростянець.

Залізничний вокзал ворог використовував як одну з вогневих позицій. Також там був склад окупантів та катівня. Будівля зазнала численних пошкоджень внаслідок обстрілу важкою артилерією та фортифікаційних робіт російської армії.

Замовником робіт на реконструкцію є Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Сумській області.

Запрошуємо будівельні компанії з досвідом реалізації подібних проєктів прийняти участь у відкритих торгах.

Деталі про закупівлі за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-08-25-010919-a.

Кінцевий строк подачі пропозицій – 8 вересня 2023 р.

Після визначення переможця буде укладено договір та розпочнуться будівельні роботи.

Агентство відновлення розробило уніфіковані кваліфікаційні вимоги до учасників, які підготовлені у рамках співробітництва з UNODC Programme Office in Ukraine Open Contracting та USAID Взаємо_Дія на основі практики антимонопольного комітету та відкритих консультацій з учасниками ринку. А для підготовки виважених тендерних пропозицій оприлюднюється вся проєктна документація, повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Сумській області.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: