Нардеп Михайло Ананченко: «Завдяки партнерам і містам-побратимам Суми отримали 10 автівок та 3 автобуси!»

04.09.2023

Народний депутат Михайло Ананченко долучився до святкувань Дня міста Суми, який обласний центр відзначив у суботу, 2 серпня. У рамках урочистих заходів парламентар виконав почесну і приємну місію – передав десять автомобілів та три автобуси для сумських лікарень, комунальних підприємств, соцслужб та захисників України від партнерів та міст-побратимів. Народний обранець висловив подяку друзям Сум за кордоном, які підтримують наше героїчне місто та сприяють його розвитку.  За його словами, таку дієву допомогу сумчани особливо цінують у важкі воєнні часи.

«З нагоди дня міста Суми отримали 10 автівок та 3 автобуси від партнерів та міст-побратимів!

Автобуси низькопідлогові, розраховані на 100 пасажирів, пройшли повне технічне обслуговування. Три нові автомобілі «Toyota» отримали лікарні, а сім легкових машин – комунальні підприємства, соціальні служби та захисники.

Дякуємо партнерам, що допомагають місту героїв!

Разом до Перемоги!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення народний депутат передав захисникам України вже десятки автомобілів, адже потреба у транспорті на фронті стоїть дуже гостро. Зокрема, нещодавно Михайло Ананченко  привіз авто бійцям протиповітряної оборони на Харківщині, які воюють на гарячому Куп’янському напрямку. Також парламентар підтримує і героїв без зброї – днями він передав новий мотоцикл фельдшеру, який потрапив під обстріл на прикордонній Краснопільщині.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: