У Сумах патрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, вчинив підпал квартири

04.09.2023

Учора ввечері, близько 20-ї години, повертаючись додому зі зміни, патрульні Олександр Хайлук та Микола Сиваченко побачили загоряння балкона на 5 поверсі будинку, що на вулиці Івана Виговського. Охоронці порядку одразу ж повідомили про подію рятувальникам та викликали на допомогу колег.

Полум’я охопило всю квартиру. Під’їзд був сильно задимленим. Тож патрульні, не гаючи часу, одразу ж кинулися на верхні поверхи для евакуації громадян. Усім, кого інспектори виявили вдома, вони давали чіткі вказівки та виводили їх на вулицю. Тим часом інспектори, які приїхали на допомогу, Максим Шимко та Олександр Чемодуров виводили людей із нижніх поверхів та із сусідніх під’їздів.

На щастя, обійшлося без травмованих. Громадяни були налякані, шоковані, але завдяки злагодженим діям патрульних та рятувальників — цілі та неушкоджені.

Водночас патрульні Олександр Холод та Руслан Маленко, разом із мешканцями будинку затримали 50-рінчого чоловіка, який, ймовірно, і вчинив підпал власної оселі.

Рятувальники загоряння пожежі ліквідували. Для з’ясування обставин події на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Триває перевірка.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: