На Сумщині попрощалися із поліцейським, який загинув від російського обстрілу

04.09.2023

У Ямполі 4 вересня попрощались з 32-річним слідчим Русланом Фараоновим, який загинув 2 вересня під час документування обстрілів у Середині-Буді. Російські військові здійснили повторний обстріл міста саме у той час, коли там працювала слідча група, розповів заступник начальника Шосткинського районного управління поліції Віктор Рябченко.

Коли в місці обстрілу вибухнув російський снаряд, там знаходилися троє слідчих. Руслан Фараонов отримав поранення, несумісні з життям. Його колеги були контужені.

Руслан Фараонов останні роки жив у Ямполі, до реформування працював у колишньому райвідділі поліції, розповів начальник Ямпільського відділу поліцейської діяльності Віталій Єрохов.

“З Русланом я працював більше трьох років. Він був відданий повністю своїй роботі, він її любив і занурювався у неї з головою. І кожен співробітник нашого відділу може сказати, що він був надійний, цілеспрямований і завжди досягав своєї мети. А як людина, то в будь-який час ви могли звернутися до нього, і ніколи він не повернувся до вас ні спиною, ні боком, завжди був з вами поряд. Так що ми втратили брата”, – сказав він.

Про поліцейського збережеться добра пам’ять в Ямполі, розповіла місцева жителька Валентина. Його поважали за ввічливість, професіоналізм і небайдужість до проблем людей

“Він був гарний, як зовні, так і душею. Дуже добра людина, дуже ерудована, знаюча, безвідмовна. На жаль, не вберегли його. Таких людей треба берегти”, – вважає вона.

У Руслана Фараонова залишилась дружина та двоє маленьких дітей. Попрощатись з правоохоронцем прийшли колеги та жителі Ямполя.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: