У Сумах завершився відкритий чемпіонат міста з футболу 9х9

05.09.2023

У неділю, 3 вересня, у Сумах чотирма поєдинками завершився відкритий чемпіонат міста з футболу 9х9. Про це повідомила пресслужба асоціації футболу Сумської області.

Команди, які на першому етапі посіли місця з п’ятого по восьме, змагались на другому етапі у “Лізі Європи”. У матчі третього, фінального туру “Лікарське-Натон” та “Лідер” перемогли, відповідно, “Вальхаллу” (3:1) та “Кристал” (4:1).

“Лідер” та “Лікарське-Натон” набрали у підсумку по 7 очок. Але першим турнір завершив “Лідер” (за більшою кількістю забитих м’ячів). “Срібло” “Ліги Європи” виборола команда “Лікарське-Натон”. “Бронзу” здобув “Кристал” (3 очка). На третьому місці завершила сезон команда “Вальхалла” (0 очок).

Перша четвірка команд першого етапу змагалась у “Лізі чемпіонів”. У останньому турі “Явір” поступився (1:4) “Грануму”, а северинівський “Колос” з рахунком 8:2 переміг команду “ЕФК-Олександрія”.

“Колос” (за кращою різницею забитих/пропущених голів) посів перше місце (7 очок). Набравши стільки ж очок, як і переможець “Ліги чемпіонів”, “Гранум” фінішував другим. “Явір” та “ЕФК-Олександрія”, які набрали по одному очку, завершили турнір на третьому та четвертому місцях відповідно.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: