У Сумах у мотоцикліста-порушника знайшли 10 пакетиків із наркотиками

05.09.2023

Увечері, патрулюючи проспект Михайла Лушпи, охоронці порядку зупинили керманича мотоцикла Yamaha, який порушив правила дорожнього руху.

Під час перевірки документів інспектори виявили у 23-річного чоловіка відсутність страхового поліса на двоколісний транспортний засіб. Також патрульні встановили, що він не має права керування. Ігноруючи це, чоловік сідав за кермо, за що вже притягувався до адміністративної відповідальності протягом року.

Під час спілкування з поліцейськими водій сильно нервував, а його поведінка не відповідала обстановці. У нього були ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду чоловік категорично відмовився. Також патрульні провели поверхневу перевірку транспортного засобу, під час якої виявили 10 зіп-пакетів із речовиною, схожою на наркотичну. Керманич намагався залишити місце події, та охоронці порядку затримали його.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів), ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має прав керування, повторно протягом року) та ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала з ознаками сп’яніння) КУпАП.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Відомо, що за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 309 ККУ. Триває перевірка.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: