На війні загинув 21-річний захисник із Шостки Данило Власов

05.09.2023

Завтра, 6 вересня, Шосткинщина прощатиметься із захисником Батьківщини Власовим Данилом Дмитровичем. Про це повідомляє Шосткинська міська рада.

Панахида розпочнеться о 10.00 біля церкви Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ (вул. Соборна 1-А, Садовий мікрорайон). Початок траурної церемонії –11.00 біля кінотеатру «Родина» (вул. Садовий бульвар, 13).

Данило Власов народився 25 червня 2002 року в Шостці. Середню освіту отримав в Шосткинській загальноосвітній школі № 7. В дитинстві хлопець був непосидючим та активним, захоплювався мототехнікою та комп’ютерами, мав багато друзів, був справжньою душею компанії.

Добрим та відданим, чуйним, справжнім чоловіком, готовим відразу прийти на допомогу – таким назавжди залишиться Данило в спогадах рідних та близьких.

В одну мить без сина залишилися мати та батько, без нареченого – наречена.

З дитинства Данило мріяв про військову службу, тому, по закінченню школи, у 2019 році, він вступив до Харківської академії Національної гвардії України.

На жаль, найяскравіші роки курсантського життя хлопця прийшлися на військовий час.

В березні 2023 року він достроково закінчив академію та приступив до виконання свого військового обов’язку.

Без сумнівів та вагань Данило став на захист Батьківщини. «Все буде добре! » – ці слова сказав загиблий герой своїм рідним перед відправкою на фронт.

Лейтенант Данило Власов героїчно загинув 31 серпня 2023 в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області.

Йому був лише 21 рік.

Боляче усвідомлювати, що молоде життя захисника обірвалося на злеті. Він не встиг здійснити омріяні плани…

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Щирі співчуття рідним і близьким.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: