Нардеп Михайло Ананченко – про важливі кадрові рішення Верховної Ради

06.09.2023

Народний депутат Михайло Ананченко повідомив про результати голосування Верховної Ради 5 вересня, серед яких – прийняття відставки Міністри оборони України Олексія Рєзнікова та звільнення очільника Фонду держмайна Рустема Умєрова, який має змінити урядовця на посаді. За словами парламентаря, прийняття таких кадрових рішень має велике значення для розвитку обороноздатності нашої держави у воєнний час.

«Вчора відкрили десяту сесію Верховної ради України. Результати, без перебільшення, надзвичайно важливі!

Ухвалили відставку Міністра оборони України Олексія Резнікова. Хочу подякувати Олексію Юрійовичу за ту роботу, яку йому вдалося провести на посаді, особливо в умовах війни. Його внесок в нашу обороноздатність важко перебільшити!

Ухвалили звільнення Рустема Умєрова з посади Голови Фонду державного майна України, його подальший кар‘єрний шлях, мабуть, вже всім відомий. Переконаний, що з поставленими задачами він впорається на відмінно!

Також, ухвалили важливі законопроекти, які є і вимогою суспільства, і кроком для пришвидшення євроінтеграційного поступу України:

законопроектом №9534  повертаємо е-декларування;

проектом закону №9587-д – удосконалюємо порядок притягнення до відповідальності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Працюємо далі, робимо все, аби Україна ставала міцнішою!» – відзвітував нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у День міста Суми Михайло Ананченко передав  десять автомобілів та три автобуси для сумських лікарень, комунальних підприємств, соцслужб та захисників України від партнерів та міст-побратимів. Народний обранець і надалі продовжує налагоджувати зв’язки із міжнародними партнерами, аби залучати в Суми та область необхідну допомогу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: