У Лебедині викрили чоловіка, який обікрав свого знайомого

06.09.2023

Нещодавно до поліції звернувся 46-річний мешканець Лебедина та повідомив про крадіжку грошових коштів з його банківської картки. У ході проведення невідкладних слідчо-оперативних заходів, правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний знайомий заявника, 31-річний місцевий мешканець.

З’ясувалося, що чоловіки зустрілися на території одного з підприємств міста Лебедин для того, щоб поспілкуватися. Під час розмови зловмисник побачив, що на столі, за яким вони сиділи, знаходилася банківська картка, що належить потерпілому. Поки власник картки вийшов попити води, він викрав вищевказану банківську картку. При цьому злодій знав конфіденційні дані, тому що місяць тому останній просив придбати йому деякі речі за допомогою цієї ї картки і називав пін-код від неї.

Знявши 31 тисячу гривень, підозрюваний встиг витратити на власні потреби майже половину коштів. Правоохоронці вилучили викрадену банківську картку та грошові кошти у сумі 17 000 гривень.

На даний час слідчими відділення поліції № 3 (м. Лебедин) Сумського районного управління поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: