Футбольний центр “Барса” потребує невідкладної заміни покриття одного з футбольних полів

07.09.2023

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх зустрівся з керівництвом та тренерами дитячо-юнацької спортивної школи. У ході зустрічі обговорювались нагальні питання, які стосуються роботи однієї з найбільших в Україні футбольних шкіл.

Як зазначив директор Футбольного центру «Барса» Вадим Гордієнко, команди Центру вперше в історії Сумщини стали Чемпіонами України серед команд першої ліги і віце-чемпіонами серед команд вищої футбольної ліги, також є неодноразовими переможцями чемпіонатів і кубків області.

«Діти з великим задоволенням відвідують наш заклад, вони відчувають себе тут, попри все, захищеними та щасливими. Серед наших вихованців багато дітей захисників, випускники «Барси» боронять Україну, є серед них і герої, які віддали за неї своє життя», – зазначив керівник спортивного закладу.

Нагальна потреба футбольного центру – заміна покриття на одному з футбольних полів, щоби всі групи мали можливість повноцінно тренуватися.

Поле, розміром 40 x 60 метрів було введено в експлуатацію у 2012 році. Наразі його покриття прийшло у повну непридатність.

Керівництво футбольного центру неодноразово зверталось з проханням до різних органів влади щодо допомоги у проведені ремонтних робіт.

«Ми добре розуміємо, що зараз першочергові потреби – оборонні, але діти також потребують уваги, бо це наша опора, наше майбутнє», – сказав Вадим Гордієнко.

Володимир Артюх подякував тренерському колективу за відданість справі і наполегливу працю, за те, що попри всі перешкоди вони продовжують гартувати молоде покоління спортсменів, які прославляють нашу країну на міжнародних аренах і першими ідуть у бій за свободу України.

«Ви виховуєте мужніх, фізично і морально сильних людей, які досягають видатних результатів у спорті і стають героями на війні. Відновлення поля важливе і це питання ми вже обговорили з представниками обласної і міської влади. Для наших дітей мають бути створені всі умови: для тренувань, розвитку, реабілітації. І війна не має бути тому перешкодою, адже мова йде про наше майбутнє», – зазначив Володимир Артюх.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: