На Глухівщині попрощаються із захисником України Олександром Іваницьким

07.09.2023

7 вересня у селі Баничі поховають Олександра Григоровича Іваницького (5.11.1978 – 6.09.2023).

Військовослужбовець раптово помер вдома. Після поранення і лікування йому дали коротку відпустку для реабілітації.

Олександр Іваницький свідомо пішов захищати Україну, він обрав шлях воїна. У травні цього року отримав повістку, пройшов навчання, злагодження. Був піхотинцем, а це значить – мав виконувати найважчі завдання у найважчих частинах фронту. У складі 67 бригади відправився на лиманський напрямок. Весь час телефонував рідним, заспокоював, говорив, що все буде добре. Поранення отримав 19 липня, лікувався.

44-річного Олександра у селі знали як спокійного, працелюбного і відповідального чоловіка. Одразу після школи він пішов на строкову службу, потім закінчив Глухівський агротехнічний коледж за фахом електрика. Працював на місцевому кар’єрі, був на заробітках у Києві.

Мав дружину і доньку. Облаштовував будинок, допомагав батькам, любив порибалити, мріяв про подорожі – звичайне мирне життя зруйнувала російська армія. Збройна агресія Росії змусила мирних українців братись за зброю.

Олександр Іваницький виконав свій обов’язок захисника.

Відспівування відбудеться о 12:00 у сільському храмі, поховають Героя на місцевому кладовищі, повідомили в мерії Глухова.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: