Непрозорі тарифи, сміття і калюжі у дворах, марнотратна заміна світлофорів: жителі Роменської громади поскаржилися в ОДА

07.09.2023

Олексій Дрозденко здійснив робочу поїздку до Роменського району. У рамках поїздки заступник голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації оглянув оборонні рубежі, які зводяться в громадах району та провів особистий прийом громадян.

«Проблемою, з якою звернулись до мене жителі Роменської громади, є незадоволення мешканців громади щодо прозорості комунальних тарифів, зокрема на тепло, – прокоментував Олексій Дрозденко результати поїздки. – І я бачив протоколи міської ради, які суперечать Меморандуму, прийнятому Кабміном, щодо недопущення підвищення цих тарифів. Також у людей є питання щодо благоустрою міста і мені навіть показували фото, на яких видно сміття і калюжі у дворах, відсутнє асфальтне покриття. А в той же час на одній із вулиць знову замінюються нормальні, робочі світлофори, на котрі виділяються значні кошти з бюджету. Окремо мені розповідали про недостатню підтримку військових, погане оснащення блок-постів тощо».

За словами заступника голови ОДА,  усе побачене і почуте він доповів очільнику області Володимиру Артюху. І днями відбулася нарада під головуванням Володимира Артюха за участю керівництва Роменської громади та районної військової адміністрації, під час якої і розглядалися ці питання.

Начальником Сумської обласної військової адміністрації надані відповідні доручення та поставлені конкретні задачі керівнику Роменської районної військової адміністрації та голові Роменської міської громади щодо виправлення ситуації у районі, підвищення якості та ефективності виконання завдань, зміцнення управлінської дисципліни, об’єднання громад, підвищення їх згуртованості.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: