У Сумах поховали бійця Володимира Попова

07.09.2023

Із загиблим військовослужбовцем Володимиром Поповим попрощались у Сумах 7 вересня. Чоловік загинув 9 серпня на Запоріжжі.

Віддати останню шану полеглому воїну біля Храму апостола Андрія Первозванного зібрались його рідні та знайомі. Провести в останню путь племінника прийшла Валентина Кудіна

“Хороший дуже хлопець був, як батько, як сім’янин. В перші дні пішов із сином. І син же там десь зараз. Синові й 18 не було, як пішов, його вернули. А 18 виповнилось — пішов з батьком вже””, — розповіла родичка Володимира Попова Валентина Кудіна.

Розповідає, яким запам’ятала Володимира Попова, його племінниця Анастасія.

“Це був справжній патріот України. Він з першого дня пішов добровольцем, боронив рідне місто. Потім вступив до лав ЗСУ і продовжував боронити. Завжди приходив на допомогу, в нього дуже багато друзів було. Ми його всі дуже любили. Для нас це дуже велика втрата”, — сказала Анастасія Романова.

Молодший сержант Володимир Попов був заступником командира бойової машини, навідником-оператором Сухопутних військ України. Життя військовослужбовця обірвалось 9-го серпня.

“Вірний військовій присязі, в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність при виконанні бойового завдання загинув в районі населеного пункту Роботине Запорізької області”, — сказав представник Сумського ТЦК та СП Андрій Наумов.

Володимира Попова поховали на Алеї Слави Ново-Центрального Баранівського кладовища. Йому назавжди залишиться 56 років.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: