Нардеп Михайло Ананченко обговорив із керівником ГУР Кирилом Будановим питання звільнення сумчан із полону

07.09.2023

Сьогодні народний депутат Михайло Ананченко провів зустріч із начальником  Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирилом Будановим.  Парламентар привітав керівника ГУР із професійним святом, відзначивши сміливу і результативну роботу українських розвідників в умовах повномасштабної війни. У ході спілкування народний обранець обговорив тему звільнення з полону захисників-сумчан, тим паче, що Кирило Буданов заявив про можливість обміну полоненими із РФ у форматі «всіх на всіх».

«У День воєнної розвідки України зустрілися з керівником ГУР, героєм нічних жахіть орків, вже генерал-лейтенантом Кирилом Будановим.

В його особі подякували всім розвідникам за сотні успішних операцій та привітали їх зі святом, а Кирила Олексійовича – з позачерговим званням, яке Сьогодні йому присвоїв Президент України.

Окремо обговорили болюче питання – звільнення з ворожого полону наших сумчан.

Слава ГУРу! Хай рясно квітне бавовна на болотах, а вороги – тремтять від сили і міці наших бійців-розвідників. Спасибі вам, хлопці!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат також провів робочу зустріч із міністром охорони здоровʼя України Віктором Ляшком. Разом із урядовцем обговорили створення нового потужного кластерного закладу на Сумщині, де надаватиметься широкий спектр медичних послуг. На переконання народного обранця, увага очільника Міністерства охорони здоров’я до Сумської області матиме позитивне значення для подальшого формування спроможної мережі лікарень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: