До 1 жовтня об’єкти критичної інфраструктури Сумщині мають бути захищені і підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період

08.09.2023

На цьому акцентував увагу начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх під час наради з головами громад Сумщини.

«Одна з головних задач, яка була визначена Президентом Зеленським для Уряду, військових адміністрацій – це захист об’єктів у сфері електроенергетики, газового господарства, теплопостачання, водопостачання та водовідведення, станцій базового мобільного зв’язку. Існує велика ймовірність ракетних ударів ворога по об’єктам критичної інфраструктури і ми маємо бути до цього готовими, щоби уникнути колапсу систем життєдіяльності громад в осінньо-зимовий період і убезпечити людей», – зазначив Володимир Артюх.

Очільник Сумщини надав доручення керівникам районних військових адміністрацій, головам громад посилити роботу по захисту об’єктів критичної інфраструктури. Рівень захисту буде перевірений відповідними комісіями та правоохоронними органами.

«Було достатньо часу, щоби підготуватись. Залишилось менше місяця, щоби завершити необхідні заходи по захисту об’єктів критичної інфраструктури. Розраховую на відповідальне ставлення керівників до виконання своїх обов’язків, адже зараз саме від вас залежить, як люди переживуть зиму», – підкреслив Володимир Артюх.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: