Нардеп Максим Гузенко: «Разом ми домоглися відновлення транспортного сполучення через Сейм»

08.09.2023

У Конотопському районі на місці зруйнованого ворогом моста побудували понтонну переправу, з’єднавши північні та центральні райони області. Відновленню транспортного сполучення через Сейм сприяв народний депутат Максим Гузенко, провівши разом із представнками місцевої та обласної влади низку перемовин у різних інстанціях.

Як наголошує парламентар, відкриття транспортної артерії стало знаковою подією для Сумщини, на яку особливо чекали жителі Путивльщини, аграрії та підприємці. За словами Максима Гузенка, вантажівкам доводилось долати відстань майже на 150 км більше, ніж до руйнації мосту, що коштувало і часу, і несло додаткові витрати. Значно ускладнилась і робота екстрених служб. Потерпали від посиленого автомобільного трафіку і мешканці населених пунктів, через які відбувався об’їзд.

«Більше року ми вели переговори з різними інстанціями, міністерствами та службами і врешті добились свого. Транспортне сполучення на дорозі Р-44 через р. Сейм відновлене! Важлива транспортна артерія, яка сполучає північ області з центром і відсутність якої була глобальною проблемою і для аграріїв, і для підприємців та й для простих людей тепер функціонує. Звісно, хотілося б побудувати новий міст, але поки задовольнимось тим що маємо. Окремо хотів би подякувати Службі відновлення за влаштування понтону. Наразі рух переправою частково обмежений, поки влаштують під’їзні шляхи.

Україна переможе!» – написав Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Максим Гузенко представив на Сумщині стратегію розвитку агропромислового комплексу України. На переконання парламентаря, наш регіон має великі перспективи розвитку аграрного сектору, що має важливе значення загальнодержавному рівні, особливо у воєнний час.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: