За сприяння нардепа Миколи Задорожнього Охтирська районна лікарня отримала медпрепаратів на 420 тисяч гривень

08.09.2023

Народний депутат від партії «Слуга народу» Микола Задорожній допоміг забезпечити необхідними медичними препаратами Охтирську районну лікарню, яка обслуговує жителів Охтирщини, Великописарівщини та Тростянеччини. Завдяки клопотанню парламентаря медзаклад отримав від американської благодійної організації Direct Relief та Благодійного фонду Євгена Пивоварова ліки на суму більше 420 тис. грн.

Це протиінфекційні та протигрибкові препарати, препарати від спазмів, шлункових виразок,  засоби, що застосовуються в урології та розхідні матеріали.

«Така допомога дозволить надати безкоштовне лікування громадянам, які потребують саме цих ліків! А також зекономить видатки лікарні на розхідні матеріали», – зазначив Микола Задорожній.

Народний обранець подякував благодійникам та волонтерам, які в складний для держави час піклуються про здоров’я українців та жителів Охтирської громади зокрема.

Також Микола Задорожній висловив вдячність професійному та злагодженому колективу Охтирської районної лікарні, де не зупиняли надавати медичну допомогу людям навіть у найважчий період повномасштабного вторгнення, коли Охтирка переживала масовані обстріли ворога. За словами нардепа, самовіддана робота охтирських медиків заслуговує на найвищу оцінку, адже попри важкі обставини війни вони продовжують рятувати людські життя.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: