Захисник із Білопілля відзначився на Іграх нескорених

11.09.2023

10 вересня відбулися перші змагання з легкої атлетики на Invictus Games Düsseldorf 2023, де змагаються поранені бійці з багатьох країн світу.

Україна вже має перші місця та медалі.

Наша збірна здобула такі результати на кваліфікаційних змаганнях та фіналах:

– Олександр Маковей у категорії IF8 на штовханні ядра завойовує перше місце та золоту медаль для України з результатом 10.40!

– Володимир Гера у категорії IF7 на штовханні ядра сидячи виборює для України друге місце зі своїм найкращим результатом за весь час підготовки — 4,84м

– Микола Заріцький з Білопілля у категорії IF1 у метанні диску виборює друге місце з результатом 29.32! На штовханні ядра виходить другим та проходить у фінал з результатом 11,14м!

– Вадим Мазніченко у категорії IF6 на штовханні ядра завойовує третє місце з результатом 6.19!

– Володимир Товкис у категорії IF2 на метанні диску здобув бронзу!

– Віталій Бородавка у категорії IT7 в бігу на 100м — 12:36, перший у своєму забігу. Віталік проходить у фінал зі своєї дисципліни, який пройде завтра!

– Ігор Дерман у категорії IF1 на метанні диску завершує змагання з результатом 21.18! Поза медальним заліком, але з гарним результатом!

– Максим Дмитраш у категорії IT7 в бігу на 100м — 12:34, перший у своєму забігу. Завтра Макс бігтиме на фіналі!

– З естафети 4 по 100м відбулася кваліфікація, пройшли у фінал з другим результатом, біг Віталік Бородавка, Макс Дмитраш, Коля Заріцький та Макс Зубов.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: