Сумські ТЮГівці виступили з виставою в Національному академічному театрі ім. Івана Франка

11.09.2023

9 вересня в Національному академічному театрі ім. Івана Франка відбувся показ вистави Сумського обласного академічного театру для дітей та юнацтва «Вакансія для сучого сина» за п’єсою Жорді Гальсерана «Метод Гронгольма».

Виставу відвідав Ростислав Карандєєв, т.в.о. Міністра культури та інформаційної політики України, котрий висловив своє захоплення. «Зараз ми є свідками того, що незалежно від місця розташування театру, де проживають актори, і де працюють, якщо вони мають талант і натхнення, то створюють якісний творчий продукт. Тому сьогоднішні аплодисменти абсолютно заслужено лунали не лише на початку вистави як аванс, але й, головне, в кінці, – за ту прекрасну, добру емоцію спілкування з мистецтвом високого ґатунку», – сказав він.

Вистава «Вакансія для сучасного сина» за п’єсою Жорді Гальсерана «Метод Гронгольма» – цікавий та хитромудрий детективний квест, який захоплює увагу глядача з перших хвилин і тримає в напрузі протягом всієї постановки. Інтригуючий сюжет з несподіваним фіналом та експресивна гра акторів дарує глядачам неочікувані емоції.

Переклад з каталонської, постановка та музичне оформлення — Ігор Азаров

Сценографія — заслужений художник України Едуард Ледньов

Костюми — Ольга Ледньова

Світло — Володимир Гайсинський

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: