За два місяці фонд захисних споруд на Сумщині збільшили на 298 об’єктів

11.09.2023

У громадах області складено перелік з 198 приміщень, які можна переобладнати під укриття. Про це повідомив директор Департаменту цивільного захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Олександр Милаш.

«Головам районних військових адміністрацій, головам громад було надано доручення проаналізувати фонд приміщень, які могли би стати укриттями і скласти прогноз щодо збільшення кількості та місткості захисних споруд. Складено перелік з 198 приміщень в яких після переобладнання додатково зможуть укриватись майже 18 тисяч осіб», – проінформував Олександр Милаш.

Загалом за два місяці фонд захисних споруд області було збільшено на 298 об’єктів. Наразі у громадах Сумщини обліковується 1902 укриття.

«Безпека людей – наше головне завдання. Темпи облаштування захисних споруд треба нарощувати, адже завдання Президента Володимира Зеленського до кінця року забезпечити укриття 100% населення. Ще раз звертаюсь до керівників районів, громад відповідально поставитись до його виконання: віднайти всі можливі резерви для облаштування укритів, надати пропозиції щодо будівництва нових. Ворог підступно та цинічно б’є по мирному населенню і ми маємо захистити людей», – сказав начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: