У Кролевці дівчина під дією конопель скривдила матір

11.09.2023

За минулу добу поліцейські викрили два факти незаконного зберігання наркотичних речовин. Обидва зловмисника вже дають свої покази слідчим.

До відділення поліції №1 (в м. Кролевець) надійшло повідомлення від жінки про те, що її донька вчиняє над нею домашнє насильство. Крім того, заявниця повідомила, що ймовірно донька перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

Група швидкого реагування негайно направилась на місце події. В ході спілкування з 29-річною кривдницею поліцейські встановили, що остання в господарському приміщення зберігає наркотичні речовини. Зважаючи на це, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

В ході огляду господарського приміщення на горищі правоохоронці виявили 13 рослин конопель. Зі слів правопорушниці, дані рослини вона знайшла в лісовому масиві, розуміючі що вони є нарковмісними, зібрала коноплі та стала зберігати на горищі для власного вживання.

Крім цього, путивльські поліцейські в рамках кримінального провадження провели санкціонований обшук за місцем мешкання 53-річного чоловіка. В ході обшуку правоохоронці виявили пакунок подрібленої сухої речовини рослинного походження зовні схожу на канабіс. Зі слів зловмисника, дану речовину він зберігав для власного вживання

Все вилучене поліцейські направили на експертне дослідження.

За даними фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних речовин). Наразі досудове слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: