Команди Сумщини стартували у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України

11.09.2023

Команди Сумщини стартували у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України сезону 2023-2024 років. У Сумах зустрілись команди групи “7” — це КДЮСШ “Суми” та Футбольний центр “Барса”.

Син Оксани Шевцової Олег грає за команду комплексної дитячо-юнацької спортивної школи “Суми”. Жінка приїхала з Білопілля у Суми, аби підтримати сина та його команду.

“Діти повинні бути зайняті. Бо якщо ми зачинимо їх зараз десь у сховищі чи вдома – це просто знизить соціалізацію і впаде дух. Треба йти”, – говорить мати учасника змагань Оксана Шевцова.

Команда Олега – КДЮСШ “Суми”-U17, 10 вересня виборола перемогу. У ворота другої команди “Барси” вони забили гол у першому таймі й два у другому. Свої ворота гравець “сумчан” Ігор Заєць зберіг у цьому матчі. У підсумку – 3:0 на користь команди КДЮСШ “Суми”.

У матчі між “п’ятнадцятирічними” футболістами КДЮСШ “Суми” з рахунком 0:5 програла футбольному центру “Барса”. Команди обласного ліцею спортивного профілю “Барса” у турі взяли чотири очки на двох, старші перемогли команду Харківського фахового коледжу спорту (3:1), у молодших нічия (1:1).

У групі “2” виступають команди Конотопської дитячо-юнацької спортивної школи. У стартовому турі команда U-17 перемогли однолітків з ДЮСШ “Бахмач” (5:1), U-15 зіграла внічию (0:0).

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: