У Шосткинській громаді школярі розпочали навчання за змішаною формою

12.09.2023

Сумська обласна державна адміністрація дала дозвіл освітнім закладам працювати за змішаною формою навчання. Про це на  апаратній нараді проінформував міський голова Шостки Микола Нога.

Як повідомила начальник управління освіти Наталія Сергейко, Шосткинську громаду відвідала обласна комісія, яка перевіряла стан укриттів в закладах освіти. За результатами перевірки було погоджено змішану форму навчання для 31 освітнього закладу нашої громади.

Наталія Сергейко підкреслила: форма навчання обирається за бажанням учасників освітнього процесу. Можна вибрати або змішану, або очну, або дистанційну.

Кількість учасників освітньому процесу у одному закладі освіти не може перевищувати 100 осіб. «Адміністраціями закладів складені графіки роботи. Деякі заклади освіти будуть працювати у дві зміни для того, щоб забезпечити всі безпекові вимоги…», – повідомила начальник управління освіти.

Міський голова зазначив: якщо дитина бажає вчитися офлайн, то повинна бути письмова згода батьків та письмова згода учня.

shostka.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: