У Лебедині провели в останню путь захисника України Володимира Глобіна

12.09.2023

У Лебединській громаді знову скорботний день, сьогодні в останню путь провели ще одного Героя – старшого сержанта Володимира Анатолійовича Глобіна.

Попрощатись із військовим прийшли рідні, близькі, знайомі, військовослужбовці, жителі громади.

Володимир Глобін пішов на війну добровольцем. У лавах Збройних сил України був старшим механіком – водієм механізованого відділення однієї з військових частин.

Справжній солдат – це про нього, він мав «золоті» руки та серце, був працьовитим, відповідальним, рішучим та мужнім, завжди готовий прийти на допомогу.

Життя бійця обірвалося на 45 році життя 26 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу села Роботине Запорізької області. Вдома на нього чекали батьки та неповнолітні діти.

У рідному Лебедині захисника пронесли крізь живий коридор. Люди схиляли голови і встеляли останній шлях земляка квітами, коли військові несли на руках труну загиблого.

Жителі громади попрощалися з Володимиром Глобіним і під залпи почесної варти провели його в останню путь. Поховали військового на одному із місцевих кладовищ, разом з іншими Героями, які загинули за волю і незалежність України, повідомили в мерії Лебедина.

Вічна пам’ять та слава!

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: