У Білопіллі попрощалися із захисником України Валерієм Майбородою

14.09.2023

Сумна звістка прийшла у Білопільську громаду зі Сватівського району Луганської області. Там, 1 вересня 2023 року в районі селища Новоселівка смертю Героя загинув військовослужбовець Збройних сил України Майборода Валерій Петрович.

13 вересня близькі, друзі, знайомі та вдячні земляки зібралися, щоб провести в останню дорогу Валерія Майбороду.

Народився в селищі Краснооктябрьский 22.01.1984. У 1989 році переїхав з батьками на постійне місце проживання у с. Старі Вирки Білопільського району Сумської області. Після закінчення дев’яти класів Нововирківської школи три роки навчався у Іскрисківщинському професійно-технічному училищі за професією слюсар, тракторист, водій категорії «В», «С».

Валерій Майборода завжди був щирою, відкритою, цілеспрямованою людиною та понад усе любив життя. Був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу іншим.

У квітні 2023 року, не вагаючись, пішов захищати нашу країну.

Залишаючись вірним військовій присязі, солдат Майборода Валерій Петрович загинув 1 вересня 2023 року, в районі селища Новоселівка Сватівського району Луганської області, під час ворожого мінометного обстрілу, отримавши поранення, несумісні з життям.

Поховали мужнього героя на Алеї Слави у Білопіллі, де відбулось заупокійне богослужіння та прощання з загиблим воїном-земляком.

Останню шану побратиму віддали воєнним салютом, під звуки Державного Гімну та майоріння синьо-жовтих стягів, повідомили в мерії Білопілля.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: