На Великописарівщині столичні лікарі два тижні проводитимуть безкоштовний прийом

14.09.2023

Потурбувався про мешканців Великописарівщини новий директор ЦПМСД Євгеній Мовчан, який обіймає цю посаду з початку червня.

Євгеній Петрович сам собі поставив умову: за 365 днів зробити 36 добрих справ. Отже, пройшло 100 днів директорства  і він може пишатися сімома справами. Серед них – приїзд до Великописарівської громади лікарів вузьких спеціальностей з Києва. Йому вдалося зв’язатися з ГО «Інфекційний контроль в Україні» за підтримки гуманітарної організації Corus International і домовитися про організацію у Великописарівській ОТГ роботи мобільної медичної бригади. Команда оснащена сучасним медичним обладнанням. Консультацію надають гінеколог, кардіолог, офтальмолог, лікар загальної практики, психолог.

Прийом проводиться за адресою: Великописарівський ЦПМСД, с. Ямне, вул. Сумська, 22, з 10 до 17 вересня, з 9.00 до 18.00, перерва – з 13.00 до 14.00 Запис за телефоном: +38 (095) 495 07 48. Усі послуги безплатні!

Ініціатива керівника Великописарівського ЦПМСД – справжній подвиг, адже зараз прикордоння опинилося в надскладних умовах. І це стосується не лише фінансових проблем (втрата роботи через закриття інфраструктури в 5 км зоні), відсутності електроенергії з 22 травня, а й проблем з транспортом…

shans.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: