Нардеп Михайло Ананченко: Працюємо по розбудові Сумського кардіологічного центру

15.09.2023

Народний депутат Михайло Ананченко продовжує підтримувати медичні заклади Сумщини, аби забезпечити їхній розвиток та позитивні зміни в рамках реформування галузі. Днями парламентар здійснив робочу поїздку до провідних сумських лікарень – кардіологічного центру та дитячої обласної клінічної лікарні, де надають кваліфіковану медичну допомогу жителям всієї області. Під час зустрічі із керівництвом установ народний обранець зосередив увагу на нагальних завданнях, що потребують вирішення, і, як стало відомо, за деякими з них вже незабаром вдасться досягти результату.

«Нещодавно відвідали обласний кадіоцентр та дитячу обласну клінічну лікарню.

Подякували медикам за сумлінну працю, відверто і конструктивно поговорили про нагальні потреби: сучасне обладнання, що потрібно закладам, стан під’їзної дороги до лікарень, маршрути під‘ їзду та підвозу до них працівників з віддалених районів міста.

На сьогодні вже маємо позитивні рішення по деяких з них.

Далі працюємо по розбудові кардіологічного центру, як надкластерного закладу охорони здоров’я Сумщини», – повідомив Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат провів робочу зустріч із міністром охорони здоровʼя України Віктором Ляшком, під час якої йшлося про створення нового потужного кластерного закладу, де надаватиметься широкий спектр медичних послуг. На переконання Михайла Ананченка, увага очільника Міністерства охорони здоров’я до Сумської області матиме позитивне значення для подальшого формування спроможної мережі лікарень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: