Гадалка розповіла, що мер Сум Лисенко може скоро сісти через конфлікт із жінкою

15.09.2023

“Так само буде і з вашим Олександром Лисенком. Він вже перейшов дорогу якійсь жінці. І вона його і покарає…”

Цікаве відео поширюється різними телеграм каналами та інтрернет-сайтами, у якому жінка-гадалка гадає на картах щодо долі кількох українських мерів. Першим такої честі удостоївся очільник Сум – Олександр Лисенко.

Жінка говорить, що гадає по Олександру Лисенку на таке питання: Який він мер для свого міста?

Перетасувавши добре карти, вона починає їх розкладати і от що з того виходить – карти показують очікування на занадто високі прибутки. Гадалка навіть дивується: Звідки у мера така можлива “зарплатня”? (бо по ідеї наш чесний мер має жити тільки на свою заробітну плату – ред.)

“Якось це не для міста, якщо ви всі там не їздите на лаборгіні, – коментує гадалка. Аналізучи випавші карти, жінка продовжує, – Я не вірю в те, що зло не буде покаране, у природі такого не існує.. Так само буде і з вашим Олександром Лисенком. Він вже перейшов дорогу якійсь жінці. І вона його і покарає. Що то буде за покарання – чи він сяде, чи йому випишуть підозру, чи його турнуть з посади… Але повірте – якось людина понесе покарання”.

І наостанок гадалка побажала сумчанам гарного мера (мабуть, маючи на увазі, наступника Лисенка, після того як самому Лисенку помститься жінка, якій він перейшов дорогу).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: