У літньому парку в Глухові облаштовують майданчик для дітей

16.09.2023

Літній парк залишається місцем для відпочинку як для глухівчан, так і для гостей міста. Тривалий час він був занедбаним, і люди дуже хвилювалися з цього приводу. Для місцевої влади благоустрій безладної території став своєрідним викликом. Навесні тут упорядкували центральний вхід і заасфальтували доріжку, що веде від нього. Для комфорту відвідувачів встановили лави та сміттєві баки.

В стадії активної роботи – облаштування розважального комплексу для дітлахів. Сьогодні фірма-підрядник з Чернігівщини транспортувала до міста канатну дорогу. Довжина мотузної розваги складає 7,5 на 5,30 метрів. Наразі ведеться складання технологічного обладнання та металоконструкцій. Працівники обіцяють змонтувати канатний лабіринт найближчим часом, але пограти на ньому можна трохи згодом. Згідно рекомендацій виробника в цілях безпеки, після встановлення має минути тиждень, перш ніж ігрова зона буде доступна для активної експлуатації.

Окрім канатки на майданчику з`являться 2 пружинні гойдалки, 2 гірки і човник на кшталт атракціону “Санта-Марія”, який витримує вагу близько 180 кг.

Бюджетні кошти для втілення в життя цього проєкту не використовувались. Реалізувати масштабну задумку вдалося завдяки міському голові та залученим інвесторам.

Варто додати, що розважальне середовище облаштують камерами відеоспостереження.

hlukhiv.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: