Нардеп Михайло Ананченко відзначив працівників онкологічного та перинатального центрів на Сумщині

18.09.2023

Народний депутат Михайло Ананченко здійснив робочі поїздки до обласного онкологічного та перинатального центрів, якими постійно опікується протягом своєї каденції у Верховній Раді. Парламентар відзначив якісну роботу сумських медиків, завдяки яким осучаснені заклади вийшли на новий рівень надання допомоги. Зокрема, онкоцентр тепер має покращене відділення хіміотерапії, де створені комфортні  умови і для пацієнтів, і для лікарів та медсестер. Народний обранець наголошує, що реалізувати позитивні зміни вдалося спільними зусиллями депутатів різного рівня та влади. Тримає на контролі політик і перспективи розвитку обласного перинатального центру, який славиться професійними фахівцями і серйозною базою для лікування складних неонатальних випадків.

«Маємо на Сумщині професійну команду медиків та потужні заклади.

Сумський обласний клінічний онкологічний центр віднедавна має оновлене відділення хіміотерапії. Медики пишаються осучасненням закладу, та покращеними умовами роботи. А це стало можливим завдяки спільним зусиллям депутатів різних рівнів та влади.

Заслуга ж команди онкоцентру – високий професійний рівень персоналу, організація роботи, розвиток діагностичної допомоги!

Тому, подякували за вірність клятві та вручили відзнаки кращим працівникам та передали спеціальні медичні костюми .

Того ж дня відзначили і медиків обласного перинатального центру. Разом обговорили проблемні питання, плани перспективного розвитку закладу», – повідомив Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат також працює по розбудові Сумського кардіологічного центру.  Передбачається, що він матиме статус надкластерного закладу охорони здоров’я Сумщини.  Під час зустрічі із керівником кардіоцентру паралментар зосередив увагу на нагальних завданнях, що потребують вирішення, і, як стало відомо, за деякими з них вже незабаром вдасться досягти результату.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: