У Сумах 84 заклади освіти готові до зими

19.09.2023

У Сумах тривала підготовка Пунктів Незламності для роботи в осінньо-зимовий період. Спільно з відділом з питань цивільного захисту управління муніципальної безпеки 48 закладам освіти передано Starlink.

Консультанти Центру професійного розвитку педагогічних працівників провели інструктивно-консультаційну нараду для заступників директорів закладів освіти щодо умов та порядку проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2024», групове консультування для фахівців психологічної служби «Психолого-педагогічний супровід дітей з ООП: стратегія реалізації», педагогічний інтенсив «Реалізуємо НУШ разом», тренінг «Емоційне вигорання».

Фахівці КУ «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» взяли участь у 81 засіданні команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти Сумської МТГ.

Відбулося засідання професійної спільноти 46 вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти та два семінари для 24 асистентів вихователів на тему «Індивідуальна програма розвитку – важлива складова розвитку дитини з особливими освітніми потребами».

Акти готовності до нового опалювального сезону мають 84 заклади освіти.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: