На Охтирщині місцевого жителя викрили у вчиненні крадіжок

19.09.2023

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що на початку вересня 41-річний чоловік, маючи намір вчинити крадіжку, прийшов до одного з багатоквартирних будинків міста. Попередньо «озброївшись» металевим прутком, який використав для пошкодження замка на вхідних дверях, зловмисник проник до підвального приміщення. Там він знайшов та викрав мотокосу, зварювальний інвертор, матрац та декілька банок консервованих продуктів. Викрадене майно виніс з приміщення підвалу та сховав неподалік, а наступного дня скориставшись послугами таксі відвіз до місця проживання. У подальшому частину викраденого майна продав, а виручені грошові кошти та інше майно використовував для власних потреб.

Не зупиняючись на вчиненому, через два дні зловмисник продовжив свою злочинну діяльність та цього разу вирішив викрасти майно з одного з гаражів на околиці міста. Пошкодивши навісний замок на воротах, зловмисник проник до одного з гаражних приміщень, звідки викрав велосипед та інші господарські речі, які переніс та сховав неподалік в лісовому масиві.

Правоохоронці вилучили частину викраденого майна та повернули власникам.

На даний час зловмиснику слідчі вже повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану). Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: