Відпочинок в бутік готелі Рефаель: особливості самого закладу та варіанти розваг у місті

19.09.2023

Трускавець є давнім містом, тому пройшовшись його вулицями, можна побачити багато пам’яток архітектури. Деякі з них були перероблені на готелі, тому зовні оформлені під старовину, а всередині містять комфортні та затишні номери. Одним із таких закладів є бутік готель Рефаель. Персонал готелю радо зустрічає гостей з різних куточків світу. На рецепції відвідувачів зустрічають менеджери, які розмовляють польською, англійською або російською мовою. Це дозволяє без проблем розмістити іноземних відвідувачів.

Особливості бутік готелю

Найчастіше Рефаель бутік готель обирають молоді пари. Тут є двомісні номери, обладнані комфортними ліжками збільшеного розміру. В період медового місяця це дозволить відчути себе особами королівського роду. Сніданок тут пропонують в форматі «шведського столу». Відвідувачі залишають позитивні відгуки щодо цієї послуги.

Тут також можна відпочивати сім’ї з дітьми. Проживання дітей молодше 6 років є безкоштовним, але при цьому не можна претендувати на окреме спальне місце для них. В користування постояльців надається мангал та все необхідне для смаженні на вогнищі. Все це можна знайти на задньому дворі готелю. Тут часто смажать овочі, рибу та м’ясний шашлик. Відпочинок з дітьми в Трускавці у цьому готелі потребує додаткового пошуку розваг для найменших членів сім’ї, адже на території закладу ніяких розважальних майданчиків немає.

На території готелю також немає лікувального комплексу, тому для цих цілей можна обрати один з санаторіїв, що є поблизу. Оскільки ця старовинна вілла розташована в самому центрі міста, то центральний парк та бювет мінеральної води є в пішій доступності. Поряд також розміщені санаторії Міротель, Світязанка, Трускавець та Віктор.

Подібні міні готелі в Трускавці співпрацюють з іншими закладами та пропонують своїм клієнтам пільгові умови користування лікувальними послугами. Недалеко від готелю розташований Мед-палас. Гості готелю можуть скористатися 20%-ою знижкою на СПА послуги цього закладу або отримати кешбек 5% при лікуванні в ньому.

Варіанти відпочинку в Трускавці за межами готелю

Гості міста, які обирають готелі лише з проживанням без додаткових лікувальних послуг найчастіше цікавляться саме культурною спадщиною міста. Влітку тут часто бувають дощі, тому відпочинок в Трускавці восени, коли сухо та комфортно, є більш привабливим для туристів. Гостям міста варто відвідати такі пам’ятки міста:

Бювет №1 розміщений в пішій доступності від готелю Рефаель. Його можна відвідувати хоч кожен день. Варто дотримуватись правил пиття, які наголошують на необхідності використання спеціальної поїлки. Мінерали, що містяться в воді можуть нашкодити емалі, тому краще притримуватися рекомендацій.

Красиві фото на фоні природи можна зробити в парку «Адамівка», «Підгір’я» або поблизу ставка Слониця.

В музеї «Історія Трускавця» можна ознайомитися з історичною спадщиною міста. Роботи художника-текстильника М. Біласа можна подивитися в музеї, що знаходиться в самому центрі міста.

Релігійні пам’ятки міста належать до різних конфесій, але варто поглянути на ці витвори мистецтва навіть при нейтральному відношенні до релігії.

З розважальних закладів тут можна відвідати дельфінарій, театр, ресторани, кафе та бари. Купити якісь речі чи сувеніри можна на дерев’яному ринку чи торговому центрі.

Залишитись з безліччю цікавих фото допоможе арт-студія «Інший світ». Тут можна подивитися різні виставки, сфотографуватися біля інсталяцій. Це можна зробити власним фотоапаратом або скористатися послугами професійного фотографа студії.

Деякі приватні готелі в Трускавці пропонують розваги безпосередньо на своїй території. Кожен обирає місце відпочинку в залежності від фінансових можливостей та власних вподобань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: