Офіс Деснянсько-Старогутського національного природного парку переїхав із Середино-Буди до Шостки

20.09.2023

Донедавна адміністрація Національного парку розташовувалася у місті Середина-Буда. Через близькість до кордону з Росією та постійні обстріли руйнувань зазнала і будівля цієї організації. Щоб убезпечити працівників та майно, Деснянсько-Старогутський Національний Природний Парк переїхав до Шостки.

– Дорогі друзі, ми продовжуємо свою роботу незважаючи на війну, яка не зупиняється.

Щоденні обстріли нашого міста з боку агресора змушують продовжувати евакуацію співробітників та майна установи в інше місто.

Але ми отримали величезну підтримку від місцевої влади міста Шостка.

Ми хочемо висловити щиру подяку міському голові Миколі Нозі та тимчасово виконуючій обов’язки голови Шосткинської районної військової адміністрації – начальнику РВА Оксані Тарасюк за їхню допомогу у пошуках приміщення для організації нашої роботи, – повідомляє Деснянсько-Старогутський Національний Природний Парк.

Тепер Національний природний парк розташований і працюватиме у будівлі ЕкоЦентру Сергія Корнієнка.

– Ми давно співпрацюємо з цим ЕкоЦентром і проводили спільні заходи, такі як фестиваль біологічних колекцій “Природа навколо нас” та інші. Тепер в центрі маємо приміщення для організації роботи в умовах війни, яке приймає наших евакуйованих співробітників. Ми хочемо щиро подякувати директору ЕкоЦентру Сергія Корнієнка Марку Бондареву та його співробітникам за неймовірну допомогу та підтримку. Вони прийняли нас як рідних і допомагали нам з організацією робочого простору. Директор центру, Марко Олександрович, допомагав нам з підключенням оргтехніки.

Вдячні за такий теплий прийом та підтримку. Працюємо далі на новому місці, не зупиняючись перед викликами часу. Разом ми сильніші! – йдеться на офіційній сторінці у Фейсбуці Деснянсько-Старогутського національного природного парку.

shostka.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: