У Сумах прийомну сім’ю Іванових привітали з 15-річчям

20.09.2023

Цьогоріч прийомній сім’ї, яку створили Анатолій та Тетяна Іванови з міста Суми, виповнилось 15 років. З визначною датою та з нагоди Дня усиновлення родину привітав начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

Затишна оселя зустріла гостей ароматом домашньої випічки та атмосферою родинного тепла, яка виразно відчувалась при спілкуванні з батьками та дітьми.

Як зізнались Анатолій та Тетяна, вони не думали про усиновлення, а просто чекали на свою дитину. Доленосна зустріч відбулась у Сумському обласному будинку дитини. І так сталося, що замість одного сина у родині Іванових з’явилось відразу два. Пізніше рідними стали ще дві дитини – братик та сестричка. Наразі найстаршому – вже 16, а найменшій – 11.

Родина веде активний спосіб життя, діти здобувають освіту, займаються спортом, оздоровлюються. Велосипеди, футбол, плавання – далеко не повний перелік захоплень сім’ї.

До 2014 року родина майже щороку подорожувала та відпочивала у нашому рідному Криму. Зараз про це нагадують яскраві сонячні світлини.

«Всі діти заслуговують на любов, родинне тепло та затишок. Кожна прийомна сім’я має власну, часто непросту історію, але усі вони – про любов, про віру та надію. Для дитини, яка залишилась одна, це шанс мати повноцінне дитинство, люблячих батьків, вибір майбутнього шляху. Без перебільшення, люди, які усиновили дитину – це герої нашої країни. Щиро дякую таким батькам за добре та велике серце, за відповідальність і небайдужість», – сказав Володимир Артюх.

Очільник Сумщини передав ноутбук для дітей, а також за реалізацію права дитини на сімейне виховання, вагомий особистий внесок у захист прав, збереження життя і здоров’я в умовах воєнного стану, вручив Почесну грамоту прийомним батькам Анатолію та Тетяні Івановим.

Також родині передали спальні мішки і фрукти.

Принагідно до Дня усиновлення Почесними грамотами голови Сумської обласної військової адміністрації були відзначені Алла Андрєєва (головний спеціаліст відділу усиновлення та соціально-правового захисту дітей служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації), Ольга Погрібна (начальник відділу з усиновлення дітей, опіки, піклування та розвитку сімейних форм виховання Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради).

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: